Thursday

Nak jadi hypo dan bermuka-muka, nak jadi diva, nak jadi toy boy jugak kot..


Dulu Azwan Ali mati-mati sokong adiknya Ummi Hafilda, walaupun dimaki dan dicaci dia tetap dengan pendiriannya.. Malah dia begitu yakin Anwar telah meliwat Azizan. Tapi di manakah prinsip hidupnya sekarang? Dah tahu segala bukti, bermati-mati mempertahankan Ummi tapi sekarang cium balik tangan Anwar..Ada tak cium burit atau jubur Anwar, tu kita tak tahu lagi..Subanallah.

Manusia boleh berubah bila tertekan dengan kesempitan hidup iman boleh tercabut kerana desakan hidup, sungguh kagum dengan adik Azwan Ali , walaupun ditawar jutaan ringgit oleh Anwar melalui abangnya Azwan dia tegas dengan perjuangannya untuk agama, bangsa dan negara..Tahniah Ummi, Anda memang layak untuk digelar serikandi negara.

Siapa yang tak kenal dengan Azwan Ali. Seorang artis yang tersohor di Malaysia ni. Laser memang laser. Kutuk orang tu, kutuk orang ni, tak puas hati dengan wartawan, maki orang selamba dan macam-macam lagi. Menggunakan “Anjing-anjing jalanan” (AAJ), “bangkai-bangkai bernyawa” (BBB) dan macam lagi untuk di tujukan kepada orang yang dia tak puas hati.

Tak cukup geram tu, lepas tu mengaku pulak seorang DIVA? Diva ker dia ni? Dia ni betul-betul popular ker? Perasan masih lagi popular dan nombor satu. Ini ada sedikit perkataan-perkataan yang di tulis dalam Blog nya. Baca jangan tak baca yer..HOt gitu!!

No comments:

Post a Comment